Nyheter

Nu ska mor firas – med en VIP-picknick!

26 maj, 2021

Våren spirar för fullt och det är hög tid att planera hur du vill fira Mors dag. Och vad kan vara mysigare och lämpligare under en pågående pandemi, nu när vaccinationerna kommit igång, än att fira mor på en picknick ute i vårgrönskan? Med lite smarta knep kan du se till att det blir ett firande utöver det vanliga – så här skapar du en VIP-picknick!

Odlingssäsongen är här

3 maj, 2021

Värmen börjar äntligen komma. Och vad passar bättre då än att prata om odling?! Gröna fingrar, ovana fingrar? Stor trädgård, pallkrage eller balkong? Det spelar inte så stor roll, odla kan man göra oavsett utrymme eller vana.

Nu är det vår

26 mars, 2021

– för nu kommer påsken! Nu får vi väl ändå säga att det är vår på riktigt? Ja för nu är det dags för påsk. Det är en av våra mest uppskattade högtider, i alla fall om vi lyssnar på vänner och läser inlägg på de stora bloggarna. Påsken är längre än de andra högtidsdagarna och handlar mest om att äta gott och hitta på roliga saker tillsammans. Men vad ska vi äta i år och var ska vi äta det? Och finns det mer att göra än att leta efter ägg?

Handla lokalt och ta hand om varandra

8 mars, 2021

Under rådande pandemi och med nya restriktioner kan det kännas svårt att stötta din lokala handel. För oss är det viktigt att du ska kunna fortsätta besöka din favoritbutik eller äta mat från någon av restaurangerna. Och de värdesätter all stöttning de kan få just nu. Vi vill att du ska veta att vi på Stenhagen Centrum arbetar aktivt med våra miljöer och butiker så att du ska kunna besöka oss på ett tryggt och säkert sätt.

Så enkelt gör du en hushållsbudget

22 februari, 2021

Med hjälp av en hushållsbudget kan du skära ner på onödiga utgifter så att du använder dina pengar lite smartare. Här kommer några enkla tips på hur du kommer igång.

Dags för återhämtning!

9 februari, 2021

Nu ska vi börja träna och äta nyttigt! Nya vanor, ja till och med ett helt nytt sunt liv väntar. Visst är det så här det brukar låta? Dock är det en sak som börjar förändras, och som experterna tror kommer öka i en allt större utsträckning. Hälsa handlar nämligen inte längre bara om mat och motion, nu tänker vi på helheten.