Nyheter

Fira din favoritmamma!

25 maj, 2020

Snart är det mors dag, men den här våren kan det kännas svårt att veta hur man ska fira. Då kommer grundaren av den svenska varianten på Mors dag, författaren Cecilia Båth-Holmberg, 100-åriga uppvaktningsguide väl till hands. Och kom ihåg, du får fira vilken favoritmamma du vill, kanske rentav dig själv.

Kampanj hos Lindex

7 maj, 2020

Just nu får du 3 för 2 på alla bh och trosor på Lindex. Erbjudandet gäller till och med måndag 20 maj.

Corona - så agerar Stenhagen Centrum

27 mars, 2020

Bästa kunder, Coronaviruset påverkar oss alla och gör att vardagen just nu ser lite annorlunda ut än vanligt.Vi behöver alla hjälpas åt för att minska risken för smittspridning.

Ett gott klimatmål!

19 mars, 2020

Vi är många som tänker på klimatet och är medvetna om att vi kanske behöver göra fler hållbara val i vardagen. Men det kan vara svårt att veta vad man ska börja med. En ganska enkel – och god sak vi kan göra, är att äta mer klimatsmart.

Ett mysigt sparande

Ett mysigt sparande!

31 januari, 2020

Så här i början av året är vi många som har det lite skralt i plånboken. Vi har firat massor och det har en förmåga att kosta, även om vi drar ner på klappar eller om vi kör knytis. Men att spara pengar eller att dra ner på utgifter behöver inte vara tråkigt – det kan faktiskt vara ganska mysigt. Vi har satt ihop fem tips som är både enkla och härliga.