Nyheter

Fotbollsfest

Skapa din egen fotbollsfest

13 juni, 2019

Oavsett om du älskar fotboll eller inte så är det lätt att dras med när Sveriges landslag spelar. Nu är det perfekt läge att bjuda in dina nära och kära, kompisgänget eller grannarna till ett härligt soffhäng. Varför inte gå all in och erbjuda gästerna ansiktsmålning?

Bjud mamma på brunch eller trerätters

23 maj, 2019

Vem blir inte glad för en härlig brunch eller middag som någon annan lagat med extra mycket kärlek? Här får du några goda tips som vi tror alla mammor gillar.

Allt för en spännande och god påsk

17 april, 2019

I Norge är det många som tar lite extra ledigt och åker till sina hytter för att fira påsk. Med åren har det blivit tradition att läsa deckare under ledigheten. Fenomenet kallas för ”påskekrim”.

Både traditionellt och nytänk på påskbordet

17 april, 2019

Påskhelgen är härligt lång och det finns många tillfällen att njuta av läcker påskmat tillsammans med nära och kära. Här får du våra bästa tips för en god och glad påsk!

Påskpyssel

Påskaktiviteter för alla kreativa

11 april, 2019

Påsken är en höjdarhelg för alla kreativa barn och vuxna som gillar att skapa. Att färga ägg, så en minigräsmatta och rita påskbrev är några exempel på påskaktiviteter.

Bli klimatsmart – våra fem bästa tips

19 mars, 2019

Vi vill alla bli mera klimatsmarta, men i vår stressiga vardag när allt rullar på fort, kan det vara svårt att få in nya rutiner. Därför får du här våra fem bästa tips på hur du kan gå från stressad vardagspusslare till cool klimathjälte!