McDonald's lämnar Stenhagen centrum

9 augusti, 2018 Mat & Dryck Nyheter

I slutet av juli stängde McDonald’s ned sin verksamhet i Stenhagen centrum och är nu i full gång med att flytta ur lokalerna. Under hösten kommer lokalen byggas om för att stå redo för den nya hyresgästen som kommer i McDonalds ställe.

Den 22 juli stängde McDonald’s ned sin verksamhet i Stenhagen centrum och är nu i full gång med att flytta ur lokalerna. Enligt kedjan är stängningen ett led i att vilja satsa på de andra restaurangerna som finns i Uppsalaområdet.

– Flöden ändras hela tiden i olika städer. Vi har märkt stora kundflöden vid våra restauranger i Fyrislund, Vaksala och Gränby och vi vill fortsätta investera i dem och ligga där flödena finns, säger Irfan Ahmad operativ chef för McDonald’s i Uppsala till Uppsala Nya tidning.

I de utflyttade lokalerna kommer det under hösten byggas om och anpassas för en ny hyresgäst som vill flytta in för att göra Stenhagen centrum till en trevlig mötesplats för boende och besökare. Datum för öppning är i detta nu inte klart, sidan kommer uppdateras löpande.