Stenhagen centrum firade 20 år och bjöd in till riktigt födelsedagskalas!

5 mars, 2018

Stenhagen bjöd in till riktigt födelsedagskalas med allt vad firande innebär; bubbel och snittar, tårta, fiskdamm, tävlingar och clowner. Hela Stenhagen förvandlades även till ett zoo då många av barnen blev ansiktsmålade och vimlade runt som olika djur i butikerna. Bilder från evenemanget finns här!

Den 3 mars firade Stenhagen centrum 20 år som marknadsplats genom att bjuda in till ett riktigt födelsedagskalas! Runt om kring Stenhagen centrum pyntades det med både glada ballonger och flaggspel.  

Kalastårta och bubbel

Kalasmaten var det ICA Maxi som stod för. Där bjöds besökarna på välkomstbubbel och snittar i entrén. Väl inne i butiken fanns det godis, snacks och andra smakprover från trevliga leverantörer som ville vara med och fira vår plats. Eftersom det var födelsedagskalas bjöds det naturligtvis även på festlig jubileumstårta, som var mycket uppskattad!

Clowner, tävlingar och djur från zoo

Inget kalas är komplett utan roliga aktiviteter och tävlingar, vilket besökarna snabbt upptäckte. Dagen till ära kom underhållarna/clownerna Lina-Lotta och Åke-Bråke som minglade runt i våra butiker för att sprida glädje då de underhöll så väl kunder som personal med bus och skoj, jonglering och ballongutdelning till barnen.

De kunder som besökte oss från Stenhagens dag kände säkert igen våra duktiga och populära ansiktsmålare som återigen fanns på plats och förvandlade så väl barn som vuxna till fina tigrar, fjärilar och andra fantastiska skapelser som barnen fick önska själva. Hela Stenhagen förvandlades till ett zoo då cirka 70-80 barn vimlade runt som olika djur i butikerna med sina föräldrar.

Vad är kalas utan fiskdamm?

Inne hos ICA Maxi fanns det flera tävlingar där man kunde gissa vikten på olika matkassar, vinna presentkort på resor från Ving och gå en tipspromenad som Maskoten Mica hade arrangerat. En traditionell fiskdamm fanns för barnen som fick fiska fram en godispåse att ta med hem. Dessutom hade ICA författaren Ulrika Amador på besök som signerade sin senaste bok ”Femte dagen”.

Hela dagen bjöd på full fart och härlig stämning med många glada besökare på Stenhagen centrum. Vi riktar ett varmt tack till alla som ville komma till oss på vårt födelsedagskalas!