Nyheter

Logo för - Allt för en spännande och god påsk

Allt för en spännande och god påsk

17 april, 2019

I Norge är det många som tar lite extra ledigt och åker till sina hytter för att fira påsk. Med åren har det blivit tradition att läsa deckare under ledigheten. Fenomenet kallas för ”påskekrim”.

Logo för - Både traditionellt och nytänk på påskbordet

Både traditionellt och nytänk på påskbordet

17 april, 2019

Påskhelgen är härligt lång och det finns många tillfällen att njuta av läcker påskmat tillsammans med nära och kära. Här får du våra bästa tips för en god och glad påsk!

Påskpyssel

Påskaktiviteter för alla kreativa

11 april, 2019

Påsken är en höjdarhelg för alla kreativa barn och vuxna som gillar att skapa. Att färga ägg, så en minigräsmatta och rita påskbrev är några exempel på påskaktiviteter.

Logo för - Bli klimatsmart – våra fem bästa tips

Bli klimatsmart – våra fem bästa tips

19 mars, 2019

Vi vill alla bli mera klimatsmarta, men i vår stressiga vardag när allt rullar på fort, kan det vara svårt att få in nya rutiner. Därför får du här våra fem bästa tips på hur du kan gå från stressad vardagspusslare till cool klimathjälte!

Logo för - Fira Alla hjärtans dag 14/2

Fira Alla hjärtans dag 14/2

13 februari, 2019

Passa på att visa dina nära och kära lite extra uppskattning på Alla hjärtans dag. Gör det med en blomma, ett fint kort, geléhjärtan eller varför inte med en god middag?

Träningstips Stenhagen centrum

Ett friskt och starkt år

25 januari, 2019

Vintern kan vara en tid man drar sig för träning. Men sanningen är den att när man väl har börjat kan det vara svårt att sluta. Här kommer våra fem bästa tips för att komma igång med träningen.